Din El installatør i Hadsten og omegn

 

Mit navn er Benjamin Larsen, jeg er 27 år og ejer af elektriker-firmaet Strøm El. Strøm El er din erfarne elektriker og autoriserede El-installatør i Hadsten og omegn. Jeg har selv rødder i Hadsten, og er udlært som elektriker i Hammel.

Efter at have arbejdet en del år som el-installatør ved forskellige elektrikerfirmaer, valgte jeg for et par år siden at gå selvstændig og opstarte mit eget firma, Strøm El. Her tilbyder jeg el-arbejde og elinstallationsløsninger i høj kvalitet til kunder i både Hadsten, Aarhus og resten af Østjylland.

Hos Strøm El leverer, monterer og installerer vi alle typer elinstallationer til boligen, og tilbyder desuden autoriseret el-service for erhverv og landbrug. Vores ekspertise dækker stort og bredt, og vi kan derfor løse mange forskellige typer opgaver inden for elinstallation.

Vi går op i solid kvalitet og god service

Hos Strøm El går vi meget op i at levere solid kvalitet og god service. Det betyder blandt andet, at vi altid overholder de aftaler vi laver, at vi kommer til tiden, og at vi leverer et resultat i en kvalitet i særklasse. Når du får os som el-installatør til din opgave, er du derfor sikret en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som har stort fokus på at levere den bedste service såvel som de bedste løsninger til dit projekt.

Vi er en lille virksomhed uden flere mellemled. Det betyder, at ham du snakker med, når du ringer til os, også er ham, som kommer ud til dig og klarer opgaven. Dette gør det muligt for os at reagere hurtigt og køre ud til dig, når du har brug for en elektriker til en hasteopgave.

Selvom vi er et lille firma, har vi stor faglig ekspertise og flere års erfaring med forskellige typer el-arbejde. Hos Strøm El er du altid sikret en høj service og et professionelt udført resultat, når du får os til at udføre el-arbejdet i dit hjem eller i din virksomhed. Vi leverer løsninger, der sikrer dig en uproblematisk hverdag og tager altid afsæt i dine ønsker og behov, når vi skal løse en opgave for dig.

Vi klarer alt el-arbejde i private hjem og erhvervsbygninger

Har du brug for hjælp til dine el-installationer, står vi klar til at hjælpe. Vi udfører opgaver til både private og erhverv inden for blandt andet installation af indendørs og udendørs belysning, kabelføring, udskiftning af stikkontakter, installation af videoovervågning, opsætning af solceller, renovering af el-installationer, opsætning og service af ladestander til elbil og meget mere. Har du brug for en elektriker med døgnservice til en akut opgave, kan vi også tilbyde det.

Vi klarer både små og store el-opgaver i hjemmet og virksomheden, og har hjulpet både private, erhverv og landbrug med en lang række af forskellige typer el-arbejde. Der er ikke den opgave vi ikke kan klare, og vi står altid klar til at hjælpe, uanset om du skal have udskiftet stikkontakterne, monteret solceller eller installeret videoovervågning.

Hos Strøm El er du således garanteret en professionel elektriker, som tager sit erhverv seriøst, og som arbejder på baggrund af værdier som høj kvalitet, god service og punktlighed. Med vores erfaring og ekspertise sikrer vi dig kvalitetsløsninger, der giver dig en uproblematisk hverdag, og som holder i mange år frem.