​Overvågning og alarmsystem

Vi tilbyder installation og montering af sikkerhedsløsninger 

Mange ønsker at sikre deres hjem og deres værdier. Her kan en sikkerhedsløsning som et alarmsystem eller kamera overvågning derfor være en god løsning, da den både kan skræmme tyve og ubudne gæster væk og samtidig give ekstra tryghed i hverdagen.

Hos Strøm El kan vi hjælpe dig med at øge sikkerheden på din bopæl eller i virksomheden. Vi er specialiserede i både kamera overvågning, videoovervågning og alarmsystemer og kan derfor tilbyde installation og montering af disse sikkerhedsløsninger til private, erhverv og industri.

Udover installation og montering kan vi også tilbyde professionel rådgivning i forhold til valg af sikkerhedsløsning. Vores kompetente elektrikere står klar til at hjælpe dig med at finde den sikkerhedsløsning, der passer bedst til dig, så du kan få den mest optimale sikring af dit hjem, din virksomhed eller dit landbrug.

Installation og montering af overvågning og alarmsystemer

En god sikkerhedsløsning giver øget tryghed i hverdagen, og kan samtidig fungere som en effektiv tyverisikring, der holder tyve og andre uvelkomne gæster på afstand. Vi klarer installation og montering af både overvågning og alarmsystemer, så du kan øge sikkerheden og skabe tryghed hos din familie og dine medarbejdere.

Overvejer du at investere i en sikkerhedsløsning, men er i tvivl om, hvilken du skal vælge, står vi desuden klar til at give dig faglig kompetent rådgivning inden for både alarmsystemer, kamera- og videoovervågning. Sammen med dig finder vi frem til dit behov for sikring og overvågning i dit hjem eller virksomhed og installerer og monterer efterfølgende den sikkerhedsløsning, der passer bedst til dig.

Med Strøm El som din elektriker er du garanteret et professionelt udført resultat og en sikkerhedsløsning, der er i top. Kontakt os i dag på 86 98 93 26 eller på benjamin@stroemel.dk, hvis du har brug for en elektriker til installation og montering af din alarm og overvågning, eller læs mere om vores øvrige services her.

Privat alarm eller alarmsystem i virksomheden

En privat alarm eller et alarmsystem i virksomheden fungerer som en god tyverisikring, da det kan være med til at skræmme tyve væk. Samtidig kan et alarmsystem også være med til at give en større tryghed og gøre papirarbejdet i forbindelse med forsikringen lidt nemmere, hvis uheldet skulle være ude.

Hos Strøm El har vi stor erfaring med opsætning af alle typer privat alarm og alarmsystemer til virksomheden. Vi giver dig desuden den nødvendige vejledning og rådgivning, så du kan komme godt i gang med at tyverisikre huset eller virksomheden.

Overvågning til private og erhverv

Kamera- og videoovervågning kan ligesom et alarmsystem eller en privat alarm være med til at skabe tryghed. Både private hjem og virksomheder kan have gavn af et overvågningskamera, da det kan være med til at forhindre og forebygge tyveri og uvelkomne gæster.

Med videoovervågning ved hoveddøren eller indgangen til virksomheden kan du desuden holde øje med, hvem der kommer og på den måde øge sikkerhedsniveauet i virksomheden eller hjemmet. Vi hjælper dig med installation og montering af dit overvågningskamera, og giver dig naturligvis den nødvendige rådgivning og vejledning i brug af overvågningen.

Ønsker du optimal sikkerhed i virksomheden eller i hjemmet, kan du også kombinere overvågning med et alarmsystem og på den måde sikre en optimal tryghed.

Service på overvågning og alarmsystem

Når man investerer i et alarmsystem eller videoovervågning, er det vigtigt, at denne fungerer optimalt for at sikre, at sikkerheden er i top, og at man kan forlade hjemmet eller virksomheden uden at bekymre sig om tyveri.

Når du får os til at installere og montere din overvågning og alarmsystem, sikrer vi os derfor altid, at løsningen fungerer uden problemer. Vi giver dig desuden en grundig gennemgang af systemet, så du selv har et indblik i, hvordan det virker, og så du kan føle dig tryg ved din nye sikkerhedsløsning.

Skulle du opleve problemer med dit alarmsystem eller din videoovervågning, tager vi dog også gerne ud og foretager et servicetjek på din sikkerhedsløsning – og vi går ikke før vi har sikret, at dit alarmsystem eller din overvågning fungerer helt optimalt igen.