Indendørs og udendørs belysning

Vi hjælper dig med installation og opsætning af alle typer indendørs og udendørs belysning

Skal du have spots i loftet, ny udendørslampe eller måske en ny loftslampe over spisebordet? Hos Strøm El er vi specialister i alle former for belysning, og kan derfor hjælpe dig med installation og opsætning af alle typer indendørs og udendørs belysning.

Med Strøm El som din autoriserede elinstallatør er du altid garanteret et professionelt udført resultat, uanset om du har brug for indendørs eller udendørs belysning i din private bolig eller virksomheden. Vi sørger for en hurtig og sikker opsætning af lamper og lampeudtag, så du får den helt rigtige belysning både inde og ude.

Har du særlige ønsker til din belysning som for eksempel LED lys eller lysdæmper kan vi også sagtens klare det. Er du derimod i tvivl om, hvilken belysning der passer bedst til dit hjem, kan vi hos Strøm El give dig professionel vejledning inden for de forskellige muligheder for indendørs- og udendørs belysning.

Hos Strøm El kan du få hjælp til følgende inden for belysning:

  • Montering af lampeudtag
  • Opsætning af lamper
  • Installation af lysdæmperkontakt
  • Installation af intelligent lysstyring (IHC)
  • Programmering af IHC
  • Opsætning af automatisk lysstyring
  • Opdatering af lyskilder til LED

Installation og montering af indendørs belysning

En god indendørs belysning kan gøre underværker for boligens atmosfære og være med til at skabe hyggelige, indbydende rum. I virksomheden kan den indendørs belysning også være med til at skabe en bedre atmosfære og optimere arbejdsforholdene for de ansatte.

Vi ved, hvor vigtigt det er med den helt rette indendørs belysning, der tager højde for boligens og virksomhedens størrelse og indretning. Samtidig ved vi også, at faktorer som æstetik og design, effektivitet og brugervenlighed spiller en afgørende rolle i valg af belysning.

Hos Strøm El er vi leveringsdygtige inden for flere forskellige typer indendørs belysning og kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rette indendørs belysning, der passer til dit behov. Uanset om du har brug for belysning i køkkenet, badeværelset, stuen eller soveværelset, eller du har behov for en bedre lyskilde i virksomheden, kan vi finde den type belysning der passer, og desuden hjælpe dig med både installation og montering.

Installation og montering af udendørs belysning

En god udendørs belysning kan både være med til at oplyse hoveddøren, garagen og indgangen til boligen eller virksomheden for at gøre det nemmere at navigere og orientere sig. Samtidig kan den rette udendørs belysning være med til at skabe en hyggelig atmosfære og stemning på terrassen og i haven.

Hos Strøm El tilbyder vi installation og montering af alle typer udendørs belysning. Vi klarer både opsætning af spots og væglamper samt installation af lys med bevægelsessensorer, der automatisk tænder lyset ved bevægelse. Dette gør det nemmere at kunne orientere sig i mørket, og er desuden med til at skabe øget sikkerhed.

Skal du have installeret udendørs belysning, men er du i tvivl om, hvilken type belysning du skal vælge, kan du hos Strøm El altid få kyndig vejledning. Vi hjælper dig med at finde den helt rette udendørs belysning, der passer til dit behov, uanset om du har brug for udendørslys til at skabe en hyggelig stemning på terrassen, eller du har brug for en effektiv belysning ved hoveddøren og indgangspartiet.

Når vi hjælper dig med at finde frem til den rette udendørs belysning, tager vi således altid udgangspunkt i belysningens funktion og placering samt dine ønsker i forhold til design. Vi sørger derefter for at montere og installere dine udendørslys, så du kan få den udendørs belysning, du altid har ønsket dig.

Vi klarer opsætning af lamper både ude og inde

Hos Strøm El kan du få hjælp til installation og montering af alle former for indendørs og udendørs belysning. Vi klarer både opsætning af lamper og spots, montering af lampeudtag samt installation af lysdæmperkontakt, så du kan skabe den rette stemning i din bolig.

Skal du have udskiftet de gamle lamper med nye strømbesparende LED-lamper, tilbyder vi også opdatering af dine lysinstallationer til LED, så du kan få en god belysning og samtidig spare penge på strømmen. Er du derimod interesseret i at få installeret intelligente installationer i form af en smartere lysstyring, kan vi også tilbyde etablering og programmering af IHC-installationer.

Med Strøm El som din autoriserede elinstallatør er du garanteret en sikker installation af dine lyskilder, uanset om du ønsker hjælp til montering af indendørs- eller udendørslys. Hos Strøm El er du desuden altid sikret kvalitetsløsninger, høj faglighed og god service til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din belysning.