El-arbejde for private

Vi klarer alt el-arbejde hjemmet – både inde og ude 

 

Har du brug for hjælp til el-arbejdet i hjemmet, står vi klar til at sende en autoriseret elinstallatør og elektriker ud til dig. Vi hjælper vores private kunder med alle typer af el-installationer i boligen, og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig med dine el-opgaver.

Uanset om du skal bygge nyt, i gang med renovering af boligen eller du kun har brug for reparation eller udskiftning af enkelte el-installationer, kan vi hjælpe. Vi klarer både opsætning af lamper, udskiftning af stikkontakter og reparation af hårde hvidevarer. Derudover udfører vi også større typer el-arbejde som tilslutning af solcelleanlæg.

Når du får os til at stå for alt el-arbejdet i boligen, slipper du for alt besværet med selv at rode i de forskellige installationer. Hos Strøm El er du desuden altid sikret et professionelt udført resultat og en høj kvalitet og service, uanset hvilket el-arbejde du skal have udført. Har du brug for en elektriker til erhverv? Læs om vores el-arbejde for erhverv her.

Typer af el-arbejde vi udfører for private

Vi hjælper med alt el-arbejde for private, og udfører både små og større opgaver. Uanset hvilket el-arbejde du skal have udført i hjemmet, kan vi klare det. Herunder kan du læse mere uddybende om nogle af vores services.

Belysning – indendørs og udendørs belysning

Den rette belysning kan være med til at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære i hjemmet. Hos Strøm El er vi derfor leveringsdygtige inden for alt installationsarbejde inden for belysning, og klarer alt el-arbejdet i forbindelse med både indendørs belysning og udendørs belysning.

Det kan for eksempel være opsætning af lamper, montering af lysdæmper, installation af udendørslys, etablering af IHC-installationer, montering af lampeudtag eller optimering af lysinstallationer til led lys. Vi hjælper dig med at få den rette indendørs og udendørs belysning i dit hjem.

Etablering og udskiftning af stikkontakter

Skal du have etableret nye stikkontakter i forbindelse med tilbygning eller ved nybyggeri, eller skal du have foretaget en udskiftning af dine eksisterende stikkontakter, kan vi også klare det. Vi foretager både montering og udskiftning af indendørs og udendørs stikkontakter samt installation af el-udtag, så du kan have nem adgang til el, uanset om du er inde eller ude.

Det kan for eksempel være, at du har behov for en ny udendørs stikkontakt til plæneklipperen. Det kan også være, at du ønsker en udskiftning af din gamle stikkontakt til en ny stikkontakt med lysdæmper. Mulighederne er mange, og uanset hvilken løsning du ønsker, kan vi hjælpe dig med alt el-arbejdet.

Overvågning/privat alarm

Hos Strøm El tilbyder vi salg, opsætning og installation af både overvågningskamera og privat alarm. Få opsat et kamera til overvågning ved hoveddøren eller få installeret en privat alarm i dit hjem af en autoriseret elinstallatør og elektriker. På den måde kan du øge sikkerheden i dit private hjem og holde tyve og ubudne gæster på afstand.

Er du i tvivl om, hvilken overvågningsløsning eller privat alarm du skal vælge, kan du hos Strøm El også få faglig rådgivning, der sikrer dig, at du får den mest optimale løsning til dit hjem. Vi tilbyder desuden service af både din eksisterende overvågningsløsning og private alarm, så du altid har en sikkerhedsløsning, der fungerer.

Tilslutning af solcelleanlæg

Ønsker du at investere i vedvarende energi, og overvejer du en miljøvenlig og CO2 besparende løsning til strøm i boligen, kan et solcelleanlæg være en god investering. Et solcelleanlæg forsyner dit hus med strøm ved hjælp fra solens stråler, og kan på den måde være med til at tilføre huset grøn energi og give store besparelser på elregningen.

Vi hjælper dig med montering og tilslutning af dit solcelleanlæg, så du er sikret en professionel opsætning af dine solceller og kan nyde godt af dine solceller i mange år frem. Som privat er det desuden muligt at få håndværkerfradrag ved installation af solcelleanlæg.

Ladestander til elbil

Hos Strøm El tilbyder vi både salg, montering og service af ladestandere. Har du brug for en elektriker til montering af din ladestander til el-bilen, eller er du på udkig efter den rette ladestander til din elbil, kan vi derfor være behjælpelige.

Vi klarer opsætningen af din ladestander og tilbyder også professionel rådgivning, når du ønsker at købe en ladestander hos os. Så er du sikker på at få den rette ladestander, der passer til din elbil og til dit behov.

Vi klarer al el-arbejde og el-opgaver til boligen

Udover de ovennævnte typer af el-arbejde, tilbyder vi også en række andre services. Nogle af de øvrige typer el-opgaver vi tilbyder til private er blandt andet også:

  • Tilslutning, demontering og reparation af hårde hvidevarer
  • Reparation af elektriske udtag (både løse og knækkede)
  • Strøm til skur
  • Døgnservice og vagttelefon ved strømsvigt og akutte el-problemer
  • Montering og tilslutning af terrassevarmer
  • Elinstallationer ved renovering og tilbygning
  • Etablering og programmering af IHC-installationer

Kort sagt er vi leveringsdygtige inden for alt el-arbejde til boligen. Har du en lampe der skal hænges op, en ringeklokke der skal laves eller en udendørs stikkontakt der skal udskiftes, kan vi klare opgaven.

Har du en el-opgave, som ikke fremgår af listen, kan vi også med stor sandsynlighed klare opgaven alligevel. Vi udfører både stort og småt el-arbejde i hjemmet, og giver også gerne professionel rådgivning om de forskellige el-løsninger til dig og dit hjem.