Kontakt STRØM

Autoriseret Elinstallatør og elektriker

 

Hos Strøm El er du sikret en autoriseret el-installatør, som altid leverer høj kvalitet og god service. Vi er leveringsdygtige inden for en lang række el-installationer og klarer alle former for el-arbejde i og uden for boligen.

Skal du have udskiftet stikkontakterne i boligen, installeret ny belysning i firmaet, repareret hvidevarer der støjer eller have hjælp til tilslutning af dit solcelleanlæg, står vi klar til at hjælpe. Vi udfører mange forskellige typer opgaver inden for elinstallation for både private og erhverv, og står altid klar til at give professionel vejledning.

Med vores faglige ekspertise og mange års erfaring er du derfor garanteret den mest optimale løsning, uanset opgavens størrelse og omfang.

Har du brug for en autoriseret elinstallatør og elektriker? Ring til os eller udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Har du brug for akut hjælp af en elektriker uden for normal arbejdstid, tilbyder vi også døgnservice mod et ekstra gebyr. Ring til os, så kommer vi ud og løser din opgave hurtigst muligt.