Solcelleanlæg

Vi hjælper med montering af solceller og tilslutning af solcelleanlæg

Ønsker du at satse mere på vedvarende energi? Et solcelleanlæg er en god, miljøvenlig løsning til elektricitet i hjemmet eller i virksomheden. Strøm El er specialister i solcelleanlæg, og har stor erfaring med tilslutning og montering af solceller til både private og erhverv.

Vi hjælper dig med montering af solceller og tilslutning af solcelleanlæg, så du kan få en fremtidssikret bolig. Har du et eksisterende solcelleanlæg, som trænger til et eftersyn, tilbyder vi også service og vedligeholdelse af dit solcelleanlæg.

Vi ved, hvor vigtigt det er at solcellerne altid fungerer optimalt, når man vælger at investere i denne type vedvarende energi. Derfor går vi også meget op i at solcelleanlægget bliver monteret korrekt, så det netop lever op til dette.

Vi er eksperter i montering af solceller og solcelleanlæg

Flere og flere vælger at investere i vedvarende energi, og særligt solceller er blevet en populær løsning, hvis man ønsker at satse mere på grøn energi. Et solcelleanlæg er nemlig både en miljøvenlig, bæredygtig og energibesparende løsning til produktion af strøm.

Hos Strøm El har vi stor erfaring med montering af solceller på både private boliger og erhvervsbygninger. Har du allerede investeret i et solcelleanlæg, kan vi derfor hjælpe dig med opsætning og tilslutning af dine solceller, så du kan komme i gang med at producere el på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde.

Når du får os til at montere og tilslutte dit solcelleanlæg sørger vi for at sikre, at solcelleanlægget placeres et sted, hvor der ikke er træer eller andre forhold, der giver uønsket skygge, som kan nedsætte effektiviteten. Skal solcelleanlægget monteres på tagkonstruktionen sørger vi desuden for at sikre, at taget kan bære anlægget.

Med os som din elinstallatør er du dermed sikret en professionel opsætning af dit solcelleanlæg, så du kan nyde godt af dine solceller mange år ud i fremtiden.

Hvordan fungerer solceller?

I modsætning til et solvarmeanlæg, der producerer varme og varmt vand til boligen, producerer et solcelleanlæg elektricitet. Et solcelleanlæg består af en række solcellemoduler, som solcellerne er monteret på. Solcellemodulerne findes i forskellige størrelser og udseender, typisk er der dog 36-72 solceller, som kombineres i en parallel- eller serieforbindelse.

I solcelleanlægget omdanner solcellerne energien fra solens lys til elektricitet og producerer på den måde strøm til boligen. Dette fungerer ved, at solcellemodulerne opfanger solens lys, hvorved solcellerne omdanner strålingsenergien til jævnstrøm.

Hvor meget strøm der produceres afhænger både af størrelsen på solcellemodulet samt intensiteten i solens lys. Den elektricitet, som solcellerne producerer, kan benyttes direkte eller gennem elnettet.

Fordele ved at investere i solceller

Der er mange fordele ved at investere i solceller. En af de væsentligste fordele er, at solceller er en miljøvenlig og bæredygtig løsning, der bidrager til en mere grøn omstilling. Ved at benytte solceller sparer du nemlig miljøet for en stor mængde CO2, da solceller bruger solens lys til at producere elektricitet.

Derudover har et solcelleanlæg en lang levetid og holder i mange år. På de fleste solcelleanlæg er der en 25 års garanti, og kan derfor bruges i mange år frem. Et solcelleanlæg er desuden støjfrit og har ingen bevægelige dele. Derudover kan det bruges som en del af bygningskonstruktionen i taget eller på facaden, og kan desuden fungere som solafskærmning.

Endelig kan solceller være med til at give store besparelser på elregningen, da den energi der produceres bliver modregnet i husstandens forbrug. Ved at benytte grøn energi ved hjælp fra et solcelleanlæg kan du dermed spare penge på dit sædvanlige elforbrug og samtidig bidrage til en grønnere omstilling.

Få håndværkerfradrag til montering af dine solceller

Hos Strøm El har vi stor ekspertise i både montering, reparation og udskiftning af solceller. Uanset om det er første gang du skal have installeret solceller, eller du har brug for en udskiftning af dine gamle solceller, kan vi derfor klare det.

Ønsker du at investere i solceller, men er i tvivl om, hvilket solcelleanlæg du skal vælge, kan vi også hjælpe. Vi giver dig professionel vejledning i forhold til de forskellige typer solceller, og hvilket solfangeranlæg der passer til lige netop din bolig.

Vælger du at investere i solceller, har du som privat desuden mulighed for at få håndværkerfradrag til montering, udskiftning og reparation af dine solceller. Dette gør det endnu mere fordelagtigt for dig at investere i de miljøvenlige solceller.