Elinstallationer

Vi udfører alle typer elinstallationer for både private og erhverv

Gamle elinstallationer kan være meget strømslugende og dermed give en høj elregning. Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at udskifte dem med nye og mere tidssvarende elinstallationer, som kan være med til at sikre en uproblematisk hverdag og give besparelser på elregningen.

Hos Strøm El udfører vi alle typer elinstallationer for både private og erhverv. Uanset om du har brug for etablering af nye elinstallationer i forbindelse med et nybyggeri, eller du ønsker udvidelse eller udskiftning af gamle elinstallationer for at gøre boligen mere moderne og tidssvarende, kan vi hjælpe. Vi foretager både montering, kvalitetssikring og udskiftning af alle elinstallationer i private hjem og erhvervsbygninger.

Hos Strøm El bestræber vi os desuden altid på at give en god service og levere de mest optimale el-løsninger til vores kunders behov. Derfor står vi også altid klar til at dele ud af vores viden og faglige ekspertise inden for forskellige typer elinstallationer.

 

Vi klarer alle typer elinstallationer for private og erhverv

Hos Strøm El kan du få hjælp til alle typer elinstallationer til boligen. Derudover udfører vi også arbejde på elinstallationer i erhvervsbygninger og landbrug. Vi bestræber os på at levere de bedste elinstallationer, så du får elinstallationer, der ikke bare fungerer, men som også gør hverdagen nemmere.

Vi har kompetencerne og erfaringen til at løfte alle typer elinstallationsopgaver, og sørger for, at du får de mest optimale el-installationer til dit behov. Vi er din elektriker, når du har brug for hjælp til dine elinstallationer, uanset om det drejer sig om etablering eller renovering af stikkontakter, eller du skal have udført arbejde på dine elinstallationer i forbindelse med et større byggeprojekt.

Vi tilbyder mange former for el-arbejde, herunder blandt andet:

  • Opsætning og installation af indendørs og udendørs belysning
  • Salg, montering og service af ladestandere
  • Montering og installation af overvågning/alarmsystem
  • Opsætning af solcelleanlæg
  • Elektriker døgnvagt

Når du får os til at hjælpe dig med dine elinstallationer, er du sikret, at arbejdet bliver udført af en autoriseret elinstallatør. Det er din garanti for, at el-arbejdet bliver udført professionelt og efter de gældende regler, samt din garanti for, at dine el-installationer er kvalitetssikrede og fremtidssikrede.

Du kan læse mere om, hvilke services vi tilbyder til henholdsvis vores private kunder og erhvervskunder herunder:

El-arbejde for private

El-arbejde for erhverv

 

Elinstallation ved nybyggeri, renovering og tilbygning

Skal du bygge nyt, bygge til eller renovere, kan vi hjælpe med alle elinstallationerne. Vi klarer alt el-arbejdet ved nybyggeri, tilbygning og større renoveringsprojekter, hvad end det er til private boliger, erhvervsbygninger eller større byggeprojekter til industri.

Vi er eksperter i elinstallation og er leveringsdygtige inden for en lang række af forskellige typer elinstallationer. Der er ikke den opgave inden for el-arbejde vi ikke kan klare. Samtidig gør vi en dyd ud af at arbejdet bliver udført korrekt og ordentligt.

Det betyder samtidig også, at vi altid står klar til at give dig den nødvendige rådgivning, så du får de rette elinstallationer, der passer til dit byggeprojekt og til dit behov.

 

Kvalitetssikring af elinstallationer

Har du brug for et serviceeftersyn af dine elinstallationer, klarer vi også det. Ældre elinstallationer, som ikke er udført korrekt, kan være årsag til brand i boligen eller virksomheden. Det kan derfor være en god idé at få en autoriseret elinstallatør til at foretage et kvalitetstjek af elinstallationerne.

Vi tilbyder kvalitetssikring af dine elinstallationer, så du er sikret, at dine elinstallationer både er sikre og lovlige. Et serviceeftersyn af din elinstallation kan blandt andet omfatte undersøgelse af eltavle, stikkontakter, el-udtag, udendørs belysning og andre elinstallationer.

Ved serviceeftersynet tager vi desuden en snak med dig om, hvorvidt du selv oplever nogle problemer med dine elinstallationer. Finder vi frem til, at dele af elinstallationen ikke fungerer optimalt, tilbyder vi at foretage den nødvendige reparation og udskiftning af installationerne efter ønske og behov.

 

Har du brug for el-service?

Har du brug for el-service i Hadsten eller Aarhus, kører vi gerne ud til dig. Vi udfører arbejde på elinstallationer for både private og erhvervskunder i hele Østjylland, og kan derfor levere el-service til dig, hvis du bor i dette område.

Når du får os til at varetage dine el-opgaver, er du sikret en professionel og dygtig elektriker, som overholder alle retningslinjer, og som leverer elinstallationer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Ved at vælge en autoriseret elinstallatør og elektriker er du desuden garanteret, at el-arbejdet bliver udført ordentligt samt at el-installationerne er sikre.

Har du brug for el-service til en akut opgave uden for normal arbejdstid, tilbyder vi også elektriker døgnservice. Ring til vores døgnvagt på 28 69 98 11 for at få hjælp hurtigst muligt.