El-arbejde for erhverv og industri

Vi leverer altid el-løsninger i højeste kvalitet

Hos Strøm El er vi leveringsdygtige inden for mange forskellige typer el-opgaver for erhverv og industri, og tilbyder derfor også el-arbejde til erhvervskunder. Vi udfører både almene el-installationsopgaver, træk af netværkskabler, installation af videoovervågning og el-arbejde i forbindelse med både indendørs og udendørs belysning.

Har I brug for en elektriker til en el-opgave til jeres firma, er vi derfor et oplagt valg som jeres autoriserede elinstallatør. Har du derimod brug for en elektriker til din private bolig, kan du læse mere om vores el-arbejde for private her.

Typer af el-arbejde vi udfører for erhverv

Vi udfører en bred vifte af el-arbejde for erhverv og industri. Vores kompetencer spænder vidt, og vores store faglige ekspertise inden for el-arbejde gør os derfor i stand til at løse mange forskellige typer el-opgaver.

Hos os er I desuden garanteret en professionel el-service og god faglig rådgivning, som tager afsæt i jeres ønsker og behov.

Nogle af de typer opgaver vi udfører er blandt andet:

Herunder har vi uddybet nogle af ovenstående typer el-arbejde, som vi kan hjælpe vores erhvervskunder med.

Belysning

En god belysning er vigtig både i virksomheden, i butikken og på fabrikken for at sikre en optimal sikkerhed og trivsel. Vi klarer alt inden for belysning hos erhverv, herunder montering af lampeudtag, ophængning af lamper og opsætning af udendørslys.

Vi har stor ekspertise inden for installation af både indendørs og udendørs belysning, og kan derfor levere den mest optimale løsning til dit firma. Få hjælp til installation af både spots, industrilamper og sensorstyret lys. Sammen med jer, finder vi den rette belysning til jeres firma.

Installation af videoovervågning

Videoovervågning kan være en god løsning til at øge sikkerhedsniveauet ved indgangen til firmaet eller forretningen eller på parkeringspladsen. Brug videoovervågningen til at øge sikkerheden og afskrække tyve og andre uvedkommende.

Hos Strøm El tilbyder vi både salg, installation og service af videoovervågning for erhverv. Vi tilbyder desuden professionel faglig rådgivning inden for forskellige overvågningsløsninger, der sikrer, at I får den mest optimale løsning til jeres behov.

El-entrepriser og El-installationer

Mange typer el-arbejde kræver en professionel elinstallatør. Har I behov for etablering af nye elinstallationer eller renovering af elinstallationer i forbindelse med en entreprise eller et renoveringsprojekt i firmaet, kan vi derfor klare opgaven. Har I derimod behov for en elektriker til vedligeholdelse af jeres elinstallationer, kan vi også hjælpe.

Vi løser alt el-arbejde i forbindelse med el-installationer for alle typer erhverv. Vores faglige ekspertise inden for el-installationer dækker bredt, og I er derfor garanteret en autoriseret el-service, uanset hvilken opgave inden for elinstallation I har brug for hjælp til.

Solceller

Ønsker I at satse mere på grøn energi i firmaet? Med solceller kan I forsyne virksomheden med strøm fra sollyset og dermed producere strøm på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Solceller kan desuden være med til at spare virksomheden for mange penge på strøm.

Skal jeres firma investere i et solcelleanlæg, hjælper vi gerne med opsætning og tilslutning. Vi sørger for, at jeres solcelleanlæg bliver monteret korrekt, så I får mest ud af jeres solceller. Det betyder blandt andet, at vi sikrer, at solcelleanlægget er placeret et sted, hvor der ikke er nogen skyggeforhold, som kan minimere effektiviteten. Skal solcellerne monteres på taget, sikrer vi desuden, at taget kan holde til at bære anlægget.

El-arbejde for landbrug

Vi udfører også el-arbejde inden for landbrug, hvor vi tager os af opsætning og reparation af alle landbrugsinstallationer. Her kan vi blandt andet varetage alt el-arbejdet i forbindelse med ventilationsanlæg i stalden samt foretage den nødvendige elinstallation af foderanlæg og gylleanlæg.

Har du behov for overvågning ind til stalden, eller har du særlige ønsker i forhold til belysning, kan vi også hjælpe med det. Vi tager os kort sagt af alt el-arbejdet i forbindelse med landbrug og sørger for, at alle dine landbrugsinstallationer er holdbare og fremtidssikrede.

Vi tager os af alt el-arbejdet fra start til slut

Hos Strøm El lægger vi vægt på at skabe et godt samarbejde med vores erhvervskunder. Det betyder blandt andet, at I er sikret en elektriker, som altid leverer el-løsninger i højeste kvalitet, og som overholder de aftaler vi laver.

Skal I bruge en autoriseret elinstallatør og elektriker til jeres erhvervsopgaver, står vi derfor klar til at hjælpe med el-arbejdet. Vi yder service til både butikker, kontorer, industri, landbrug og byggepladser og går hverken på kompromis med kvaliteten af vores service eller vores el-installationer.

Når I får Strøm El som elinstallatør til jeres projekt, er I således garanteret en pålidelig samarbejdspartner, som er til at regne med, og som er med jer hele vejen fra start til slut.