Ladestander til elbil

Vi er leveringsdygtige inden for både salg, montering og installation af ladestandere til elbiler

 

En elbil er en god investering, da den i modsætning til biler, der kører på fossilt brændstof, udleder mindre CO2. Med en elbil er du således med til at sikre en grønnere fremtid med mindre CO2-udledning. Har du købt en elbil, kan det være en fordel også at investere i en ladestander, så du nemt kan lade bilen op derhjemme.

En elbil kører på el og skal derfor oplades jævnligt afhængigt af, hvor meget du kører. Det er både muligt at oplade bilen gennem en privat ladestation, som står hjemme hos dig selv samt gennem nogle af de offentligt tilgængelige ladestandere, som står placeret rundt omkring i Danmark.

For de fleste vil det i høj grad kunne betale sig at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden, da du derved sparer både tid og penge.

Hos Strøm El er vi leveringsdygtige inden for både salg, montering og installation af ladestandere til elbiler. Vi står altid klar med kvalificeret rådgivning, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit behov, og tilbyder desuden service på ladestandere, så du altid er sikret, at din ladestation fungerer optimalt.

Fordele ved at investere i en ladestander til din elbil

Der er flere fordele ved at investere i en ladestander til elbilen. Når du har en ladestation til at stå hjemme i garagen, kan du nemlig nemt sætte din elbil til opladning, når du har lyst. Her har du således mulighed for at oplade elbilen, mens du sover, så din bil er fuldt opladet, når du skal bruge den næste dag.

En privat ladestander giver dig på den måde en øget frihed og sparer dig for tid og bekymringer, fordi du kan oplade bilen, når det passer dig. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om problemer eller kødannelser ved de offentlige ladestandere. Med din egen ladestander til elbilen kan du samtidig være sikker på at vågne op til en elbil, der er fuldt opladet og klar til at køre næste morgen.

Bruger du vedvarende energikilder, kan du derudover opnå en billigere pris på strøm, hvis du vælger at oplade din elbil om natten. Det skyldes, at elbilen aftager noget af den strøm, som de vedvarende energikilder producerer for meget af i løbet af natten. Når du køber en ladestander til elbilen med enten et abonnement eller en serviceaftale, har du desuden mulighed for at få noget af strømafgiften refunderet.

Find den rette ladestander til dit behov

Når du skal finde frem til, hvilken ladestander du skal vælge til din elbil, kan det være en god idé at overveje, hvor meget du kører, hvor meget du ønsker at oplade elbilen hjemme, samt hvor meget du ønsker at oplade elbilen ude.

Hos Strøm El er vi leveringsdygtige inden for en række af forskellige ladestandere, der passer til forskellige behov. Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige ladestanderes lade-kapacitet samt øvrige specifikationer og dermed kan det være en udfordring at finde ud af, hvilken ladestander man skal vælge.

Hos os får du derfor altid professionel rådgivning og vejledning inden for de forskellige ladestandere til elbilen. Vi tager gerne en snak med dig om de forskellige muligheder, og hjælper dig med at afdække dit behov for opladning af din elbil. I fællesskab finder vi frem til den løsning, der bedst kan betale sig for dig, så du er sikret, at du får den helt rette ladestander til dit behov.

Få installation og montering af ladestation til elbil

Når du investerer i en ladestander, er det vigtigt, at den bliver monteret og installeret korrekt, så du undgår ødelagte ledninger, overophedning og i værste fald at der opstår brand. Strøm El er din autoriserede elinstallatør, og du er derfor garanteret en sikker og professionel installation af din ladestander til elbilen.

Vi sørger for en korrekt montering og installation af din ladestation, så den overholder de gældende krav. I forbindelse med installationen af din nye ladestation sikrer vi os, at dit hjem er klar til at få installeret ladestanderen og tager desuden dig med på råd i forhold til, hvor ladestationen skal placeres. Når vi er færdige med at montere, viser vi dig, hvordan du skal bruge din nye ladestander, så du uden problemer kan komme i gang med at oplade din elbil.

Har du brug for et serviceeftersyn eller en serviceaftale på din ladestation, klarer vi også det. Vi står klar til at køre ud og foretage et grundigt tjek af din ladestander, så du er sikret, at din ladestander fungerer optimalt.