Varmepumper

Vi  har flere års erfaring med installation og montering af  varmepumper

En varmepumpe er en energieffektiv, miljøvenlig opvarmningsløsning og er derfor en god investering, hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen. Overvejer du at få en varmepumpe til opvarmning af dit hjem eller din virksomhed, kan vi hjælpe.

Hos Strøm El er vi specialiserede i varmepumper og har flere års erfaring med installation og montering af både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Har du behov for vejledning i forhold til valg af varmepumpe, kan vi også tilbyde kompetent faglig rådgivning i forhold til, hvilken varmepumpe, der er den rette til dig og dit hjem.

Installation og montering af varmepumper

Varmepumper er mere effektive end olie- og gasfyr, og selvom de bruger el til opvarmning er de billige i drift. Med en varmepumpe skal du i modsætning til et olie-, gas- eller træpillefyr heller ikke bekymre dig om at skulle investere i brændsel, og varmepumpen tjener sig derfor hurtigt hjem.

Når du skal have installeret en varmepumpe, er det vigtigt at få en professionel elinstallatør med ekspertise og erfaring inden for opsætning af varmepumper til at hjælpe dig. Strøm El er din autoriserede elinstallatør og kan derfor hjælpe dig med montering og installation af både luft til luft og luft til vand varmepumper.

Både luft til luft og luft til vand varmepumper findes i mange forskellige udgaver. Er du i tvivl om, hvilken varmepumpe du skal vælge, står vi derfor altid klar til at give dig professionel vejledning, så du kan få det rette varmepumpeanlæg, der er tilpasset dit hjem og dit behov for opvarmning.

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper fungerer lidt på samme måde som luft til luft varmepumper. Både luft til luft og luft til vand varmepumper består af to dele – én del som monteres på husets yderside og en anden del som monteres indenfor.

Hvor luft til luft varmepumper kun kan bruges til rumopvarmning, kan luft til vand varmepumper dog bruges til både rumopvarmning og vandopvarmning. Gennem en varmeveksler omdanner varmepumpen energien fra luften udenfor til varme, som kan bruges til opvarmning af boligen gennem husets radiatorer og til opvarmning af brugsvand gennem varmtvandsbeholderen.

Luft til vand varmepumper er meget energieffektive og kan producere meget varme ved hjælp af lidt energi. Ligesom luft til luft varmepumper kan du med en luft til vand varmepumpe således spare mange penge på varmeregningen.

En varmepumpe kræver desuden ikke meget plads, og kan derfor være et fint alternativ til jordvarme, som kræver et større udeareal. Skal du have udskiftet din nuværende varmeløsning, anbefaler vi således en luft til vand varmepumpe, da du derved sparer en stor del af omkostningerne til varme og samtidig får en effektiv, billig opvarmningsløsning med en lav miljøbelastning.

​Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper fungerer ved, at energien i luften udenfor opvarmes i varmepumpen, hvorefter den opvarmede luft trækkes indenfor og opvarmer boligen. En luft til luft varmepumpe kan således opvarme luften i hjemmet, men kan også bruges til at afkøle luften i boligen på de varme sommerdage.

En luft til luft varmepumpe kan således både bruges til opvarmning og til air-condition og fungerer på den måde som en form for klimaanlæg, der sikrer dig et bedre indeklima med en behagelig temperatur hele året rundt.

Luft til luft varmepumper kan ikke sørge for opvarmning af hele boligen alene, og kan derfor ikke bruges som eneste opvarmningsløsning. Har du et oliefyr eller et naturgasfyr, og vil du gerne spare på varmeomkostningerne, kan en luft til luft varmepumpe dog være en rigtig god investering.

Service på varmepumper

Udover installation og montering af luft til luft og luft til vand varmepumper, foretager vi også service på varmepumper. Har du en varmepumpe som har brug for et servicetjek, kommer vi gerne ud og sørger for blandt andet afrimning og vedligehold, så din varmepumpe fungerer optimalt og holder i mange år frem.

Hos Strøm El er du garanteret en autoriseret elinstallatør, der altid leverer professionelle løsninger til tiden. Vi har høj kvalitet og god service i højsædet, og tilbyder altid professionel rådgivning, så du kan være sikker på, at du får den rette løsning til dit behov.