Stikkontakter og el udtag

Vi har stor erfaring med installation og udskiftning af alle typer stikkontakter

Har du brug for nye stikkontakter i boligen eller virksomheden, eller trænger dine eksisterende stikkontakter til en udskiftning, kan vi hjælpe. Hos Strøm El er vi specialiserede i installation og udskiftning af både indendørs og udendørs stikkontakter og el udtag, og kan derfor hjælpe dig med at få nye moderne stikkontakter, der passer ind i dit hjem.

Med Strøm El som din autoriserede elinstallatør er du garanteret en sikker installation af dine stikkontakter. Vi har stor erfaring med installation og udskiftning af alle typer stikkontakter og kan installere både stikkontakter med og uden afbryder, el udtag, dobbelt stikkontakter, stikkontakter med lysdæmper samt stikkontakter med jord. Uanset hvilken løsning du ønsker, kan vi klare det.

Skal du have installeret helt nye stikkontakter eller el udtag, hjælper vi dig desuden med at finde ud af, hvilken type løsning du har brug for, samt giver dig kompetent rådgivning i forhold til placeringen af dine nye stikkontakter og el udtag. Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning til dig, uanset om du skal have installeret nye stikkontakter i virksomheden eller boligen.

Udskiftning af gamle stikkontakter

Nogle gange kan det være nødvendigt at udskifte de gamle stikkontakter til fordel for nye. Det kan for eksempel være, at de gamle stikkontakter er blevet grimme, eller at de ikke længere fungerer optimalt. Det kan dog også være, at du blot ønsker nogle nye og mere tidssvarende stikkontakter, som i højere grad passer ind i dit hjem.

Nyere stikkontakter er mere sikre end ældre stikkontakter, og det kan derfor ofte være en fordel at få en elektriker til at foretage en udskiftning af de gamle stikkontakter. Ofte har nyere stikkontakter desuden et flottere og mere tidssvarende design og flere muligheder i forhold til for eksempel lysdæmpning, der gør dem ideelle til det moderne hjem.

Har du nogle ældre stikkontakter, som trænger til fornyelse, kan du få os til at klare opgaven for dig. Vi hjælper dig med at udskifte de eksisterende stikkontakter og installerer samtidig de nye stikkontakter for dig. Ved installationen sikrer vi os, at den nye enhed passer ind i den eksisterende, så du får et flot og professionelt resultat.

Installation af nye stikkontakter og el udtag

Er der ikke en eksisterende stikkontakt eller el udtag, dér hvor du ønsker det, kan det være nødvendigt at installere nye stikkontakter eller el udtag. Det kan for eksempel være, at du skal have foretaget en renovering af boligen eller bygget til. I den forbindelse kan der være et behov for at få installeret nye stikkontakter og el udtag for at sikre, at der er mulighed for at få strøm til lys og el-apparater alle steder i hjemmet.

I dag bruger vi elektricitet til rigtig mange ting og i alle husets rum. Derfor er det også vigtigt, at der er installeret tilstrækkeligt med stikkontakter i hjemmet. Har du brug for flere stikkontakter i hjemmet, klarer vi installationen af dine nye stikkontakter. Vi sørger for, at der er flere stikkontakter med og uden afbryder i samtlige rum, så du altid har strøm, når du har brug for det.

Også udendørs kan det være rart med stikkontakter og el udtag til opladning af græsslåmaskinen og andre havemaskiner. Dette kan vi også hjælpe med. Vi installerer både stikkontakter og el udtag udendørs, så du altid har adgang til strøm – også når du er udenfor.

Få installation af stikkontakt med IHC

Ønsker du en intelligent løsning i dine stikkontakter, tilbyder vi også opgradering af dine eksisterende stikkontakter til IHC. IHC står for Intelligent House Concept, og er et intelligent styringssystem, som blandt andet giver dig en nemmere og smartere lysstyring.

Da IHC er en trådløs stikkontakt, behøver man ikke at trække ledninger ved opsætning af lamper for at sikre, at afbryderen tænder lampen. Dette kan klares gennem programmering. Med IHC har du desuden flere muligheder for lysstyring med blandt andet lysdæmperkontakt og bevægelsessensorer. En intelligent stikkontakt giver dig dermed større komfort, funktionalitet og sikkerhed og kan samtidig hjælpe dig med at spare på strømmen.

Hos Strøm El kan du få hjælp til installation af din nye IHC-løsning. Vi opgraderer din stikkontakter, så du kan få en mere intelligent bolig og giver dig den nødvendige vejledning i, så du selv kan bruge det smarte lysstyringssystem uden problemer.